Hogy lehet pudingpor nélkül 'vaniliáspudingszerüséget' csinálni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 12:27
1/4 anonim 



válasza:





Keverj simára kevés tejjel 2-3 evőkanál lisztet, majd engedd fel fél liter tejjel. Rakj bele 1-2 csomag vaníliás cukrot, cukrot ízlés szerint és főzd fel. Összesűrűsödik úgy, mint a puding.
2/4 anonim 



válasza:





Elöször is a vaniliapudding keményitö vaniliaarómával.
A legjobban akkor lesz hasonló, ha keményitöt (annyi súlyút, mint a puddingpor a tasakban), vaniliáscukrot, cukrot, tejet fözöl össze.
Ha nincs keményitöd, akkor lehet lisztet is venni ,de nem lesz olyan finom, hanem tömörebb.
3/4 anonim 



válasza:





Az igazi vaníliapuding:
Hozzávalók:
fél l tej
4 tojássárgája
4 púpos evőkanál liszt
1 vaníliarúd 3-4 evőkanál cukor
Elkészítés:
4 dl tejet a vaníliával felforralunk.
Tojássárgáját a cukorral kikeverjük kevés hideg tejet adunk hozzá majd a többi hozzá valót is bele keverjük, még kis hideg tej, aztán apránként a meleg tejet ,kis lángon össze főzzük, 3-4 percig buborékozzon is, de kavarni kell gyorsan!
4/4 anonim 



válasza:





A 13.13.receptje az igazi.Gőz fölött szokták készíteni,mert így nem ég le.Én beteszem a mikróba,400-ason kb,két percenként megkeverem,amiíg elég sűrű nem lesz.Így tuti,hogy nem ég le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!