Torta Gyümi torta túrósan lehet? Hogyan?
Kisfiamnak lesz a szülinapja sajnos anyagilag elég szűkösen vagyunk a sütőm is elromlott.Gondoltam ,hogy veszek a boltba gyümölcstorta alapot és abból csinálok valamit neki...Túrót meg banánt gondoltam.Mit lehet belőle kihozni?
Túró krémet ,hogyan csináljak???
Szia!
Ez isteni finom, olyan az íze, mint a krémtúrónak! :D Boldog szülinapot a kisfiadnak! Hány éves lesz?
Én úgy szoktam, hogy 2 csomag vaníliás pudingport megfőzök 6 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral 6 dl tejben. Ha langyosra hűlt, hozzákeverek 2 kis doboz 20 %-os tejfölt(vagy 1 nagyot) + 50 dkg túrót. Reszelt citromhéjjal ízesítem, és ízlés szerint teszek bele még cukrot.
egy bolti gyümölcstorta alaphoz elég egy negyedkilós túró, amit krémesre keversz, vagy szitán áttörsz egy jó nagy banánnal együtt.tegyél bele 3-4 kanál cukrot vagy mézet, egy vaniliás cukrot, jó édes legyen.citrom vagy narancshéj is mehet bele. banánkarikákkal ki rakhatod ízlésesen, esetleg színtelen tortazselé is mehet rá.
de azzal számolj, hogy a banán a krémben és a dekorban is megbarnulhat.
ezért gondold meg esetleg valami mirelit málnával, vagy
befőtt őszibarackkal is nagyin finom és szép lenne a tortátok.pudinggal is kitöltheted a közepét, de abba is elég 3 deci tejből egy csomag pudinggal készült krém.
boldog szülinapot a kisfiadnak:)
Az én túrókrémem a következő:
25dkg túró
1,5 dl meggle cukászhab habbá verve
10dkg porcukor
1kk vanillia aroma
1 citrom reszelt héja
Mindent hozzá keverek az áttört túróhoz, és ebbe szoktam apróra vágott gyümölcsöt tenni.
De banánosból szoktam olyat csinálni hogy főzök tejszín pudingot, beleöntöm a gyümölcstorta lapba szeletelek rá banánt, és csinálok tejszínnel karamell szószt és azt ráöntöm a banánra.Nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!