Mit főztök ma? (Kérdésem túl rövid blabla)
Figyelt kérdés
Én milánóit csinálok, és előre főzök holnapra pusztapörköltet.
Maradt még chillis-sajtos fasírt is.
És ti mit főztök a családnak? :)))
2012. márc. 12. 07:09
1/17 anonim válasza:
Ááááá! :)
Szintén pusztapörkölt lesz, meg egy kis zöldségleves májgombóccal :)
2/17 anonim válasza:
a hét végén elég volt a húsból, ma krumlistészta, és egy kis sajtos-túrós-tejfölös tészta lesz.
egy kis májgombóclevest főzök elibe, bár , abban mégiscsak van valamennyi "hús" de maradt egy kis csirkemájam, abból pont elég lesz egy kis leves, persze zöldséget is teszek bele. a túró-tejföl is maradék , el kell használni, de a volt vőlegényem nem szereti, így neki lesz a krumplis tészta:)
3/17 anonim válasza:
Maradék zöldbableves + krémes palacsinta
4/17 anonim válasza:
Én kacsa mellet akarok sütni.Még soha nem sütöttem.Remélem nem égetem oda, és nem marad nyers sem.
6/17 anonim válasza:
Nálam a pörköltbe tarhonya és krumpli is megy, ez a pusztapörkölt, de lehet, hogy más másképp csinálja. én is szívesen elolvasom másokét...:)
7/17 A kérdező kommentje:
Nálam az alapba füstölt szalonna és hagyma megy, később a krumpli, tarhonya és kolbász :)
2012. márc. 12. 08:28
8/17 anonim válasza:
sült oldalas+párolt káposzta+krumpli
9/17 anonim válasza:
Csirkemellből fogok valamit improvizálni, a cél, hogy csak itthon lévő anyagok kelljenek bele, és lehetőleg olyan, ami akkor el is fogy. (A héten költözök, ne kelljen annyit cipekedni). Csak magamra kell főznöm, szóval ebből nincsen gond.
10/17 anonim válasza:
Sóágyon sült csirke,és máglyarakást csinálok még..-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!