Megkelhet a tészta miután a macska ráfeküdt?
Figyelt kérdés
Le volt takarva egy kendővel a tészta, hogy keljen, de a macskám fekvő helyéül választotta az edényt. Tettem rá másik kendőd és azt szeretném tudni, hogy ettől még fel fog-e kelni a tészta vagy mehet a kukába.?2012. márc. 10. 19:12
11/18 anonim válasza:
A miénk is szemtelen. Ha ott vagyunk nem megy az asztalra, de elég egy pillanatra félrenézni. És hiába kap ki. Baromi szemtelen, de azért imádjuk :D
A kérdésre: Ha nem lett szőrős és nem evett bele akk no problem. Főleg h (ahogy levettem) házicica :D
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. A tészta megkelt és finom lett a lángos :D
2012. márc. 10. 23:59
13/18 doboszoli válasza:
Szerintem feltaláltad a lángost "Cirmos" módra!D)
Nézd a jó oldalát!
Huh, de jót nevettem!
14/18 anonim válasza:
remélem egyik ostoba válaszadó se arra céloz hogy megüti a macskát mert rögtön rájuk küldöm az állatvédőket
15/18 anonim válasza:
semmi baj, a macskautáló lepontozó nem fog ki rajtunk:))
ahol egy házban macska van, akármi előfordulhat, bármennyire próbáljuk "őket" nevelni.
de ez már nem ez a ketegória... csak nagyon nem bírom az affektáló , finnyáskodó hozzászólásokat.
"affektál, otthon meg a földön hál "( lehet, hogy épp egy macska melegíti...
16/18 anonim válasza:
Ha én a konyhában macskát találnék, nem úszná meg annyival. Küldjed. :)
17/18 anonim válasza:
túrórudi! gyere át a macskás oldalra, majd kipöttyözünk XDD.
18/18 anonim válasza:
Miért is küldenéd az állatvédőket???? Ez nem számít állatkínzásnak. Ez nevelés, mert a macskának máshogy nem tudod elmondani h nem szabad. Gondolom nállatok az asztalon eszik tányérból mert jaj nem ütöm meg szegényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!