Vanilliás-túrós-lekváros torta az alábbi elképzelés szerint?
Nos bnőmnek lesz a szülinaja, és kérdeztem hogy milyen tortát süssek neki, erre mondta hogy vanillia pudingos-túros-lekvárosat. :o
Nos én a következőt találtam ki, csak nem tudom jó lenne-e, össze állna-e?!
Sütök barack lekváros piskóta tekercset.Meg külön egy tekercsnek való lapot, de azt nem tekerem fel, hanem kivágom belőle a torta alját, meg egy torta vastagságú csíkot a szélének.
A krémnek csinálok túró krémet barack darabokkal, meg vanillia pudingot.
A torta forma aljára teszem a piskóta lapot, meg körbe kibélelem piskótával.Teszek az aljára egy réteg túrót, rá piskóta tekercs, majd vpuding, megint tekercs, túró és végül tekercs.
Össze állna?Ízre jó lenne?
Szerintem jó lesz. De várj, amíg kicsit megdermed a hűtőben a vaníliapuding, mielőtt betöltöd, különben átfolyna a szeletelt piskótatekercs hézagai között, és eláztatná a túrót.
Ízre olyan lesz, amilyen, neki kellett.
De szerintem nem lesz rossz.
a charlotte torták között nézz körül,rengeteg van a neten. amit Te kigondoltál, az is erre hasonlít. böngéssz át pár receptet (képekkel vannak) esetleg több receptből "ollózd" össze azt, amit majd a sajátodnak is nevezhetsz:) nagyok jó amit elgondoltál, de ott több konkrét dologra is rátalálhatsz.
sok sikert :)
Köszönöm.
Igen a charlotterol jutott ez a megoldás eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!