Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A francia salátát hogyan...

A francia salátát hogyan készítsem el, ha tejtermék érzékeny vagyok? Vagyis a tejföl, majonéz helyett mit tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
azt azért nevezzük inkább növényi masszának, de ne TEJFÖLnek...ami főtt, turmixolt rizspép, mandulával és olajjal, azért nem nevezhető jó indulattal sem tejfölnek.
2012. márc. 1. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
Szója tejföl ízesítve porcukorral,sóval,citromlével,olajjal esetleg tojássárgával és majdnem olyan lesz mint a majonéz.
2012. aug. 23. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!