Dekoratív, olcsó sütemény?
Barátomnak 3 hét múlva lesz a névnapja, szeretnék sütit is csinálni ajándékba, nem csak venni valamit (ami tartós is^^).
Édesszájú, ezzel nincs gond, Ha lehet akkor ne keljen hozzá ilyen full extrás forma vagy ilyesmi,de lehet sütős, főzős, sütés nélküli, mazsolás, kakaós. Csak mutatós és finom legyen, valamint nem drága :)
Dinnye sütit már csináltam és evett belőle, tehát az kilőve, meg ilyen kókuszgolyó, palacsinta, kevert tészta pudinggal somlói szerűen, őzgerinc és ilyesmik kilőve, mert már csináltam :/ És valami újat szeretnék.
Nekem is József a párom :)
Közben nézegetem az itteni hasonló kérdéseket, nagyon szimpi az egyik recept:
Gyakorlatilag bármit készíthetsz,csak dobd fel egy kis ételszínezékkel,vagy a kókuszreszeléket fesd meg vele és azzal szórd meg a sütit.
Én múlt hétvégén egy zöld-fehér sütivel leptem egy kedves ismerősömet,mert fradista.Kikevertem 2tojást 30 dkg tojással,aztán bele 40 dkg liszt,1 sütőpor,és fél liter tej.Ezt jól összedolgoztam.Sütőpapíros tepsibe öntöttem a fele masszát,majd a maradék masszába belekevertem egy zöld ételfestéket,ezt ráöntöttem a fehérre.Majd rákarikáztam pár kivit.Tűpróbáig sütöttem.
Nagy sikere volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!