Mit főzöl mára?
a palócos jellegűbe nem tettél zöldbabot? :) én is szoktam palócgulyást főzni, de zöldbabbal.mi azzal szeretjük.
a Tied is finom lehet:)
azt nem értem meg már sokadszor sem, hogy, ha valaki mást főz, mint a mi szájunk íze, azt miért kell lepontozni??milyen egyszerű lenne, ha mindenki azt írná, hogy ma tejbepapit főzött, és így sokan örülnének, milyen egyforma is az ízlésünk, és lehetne pontozni, pontozni, mindenki ötöst kapott, milyen szép a világ, milyen egyszerű az élet....
de nem így van, akinem nem ízlik a másik főztje, kőkeményen odanyom egy lefele kezet...
biztosan szebb így a napja, pedig túl is lehet lépni a kérdésen én nem kell okvetlenül értékelni!
Nem tudom ki pontozhatott le benneteket, de tőlem most mindenki kapott egy-egy zöldpacsit :)
A főztöm szerencsére ízlett a családnak! :D
Jó étvágyat nektek is!
a tejfölös krumpli sült kolbásszal nálunk is gyakori menü.
és amiket írtak a kedves válaszlók, szinte felér egy heti menüötlettel is. köszi mindenkinek, hogy megosztotta velünk a mai ebédjét/vacsoráját, még, ha csak így virtuálisan is...:))
üdv mindenkinek!
A 15-ös hozzászóló:
Egyetértek veled (ment a zöld kezecske). Ennél valamivel már csak az volt durvább, amikor valaki a táj-jellegű halászlék közötti eltérésekre volt kíváncsi. Meg is kapta a választ. Erre valaki bevágta: a Szegedi halászlé pocsék!
Nem szegedi vagyok, de közel lakom hozzá, nagyon rosszul esett, hiszen én meg azt nem tudnám elképzelni, hogyan lehet megenni egy bajai halászlét (tésztával), de ez ízlés dolga, attól még nem kell azt mondani egy kajára, hogy pocsék!
Bocsánat az előbbi kirohanásért.
A feltett kérdésre már korábban válaszoltam. (Tökfőzelék + sült kolbi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!