Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás nélküli olcsó süti?...

Tojás nélküli olcsó süti? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
kókuszgolyó
2012. febr. 17. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hókifli
2012. febr. 17. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. febr. 17. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én ezt minden héten megsütöm:

[link]


Nem mindig muffin formában, van, amikor tepsiben és gyümölcsöket dobálok bele. Rengeteg ízesítéssel csinálhatod, nagyon-nagyon finom. Ez nálam tényleg mindent visz. Ja, és egyáltalán nem ízetlen, hiába víz kell bele. Csak ajánlani tudom! Úgy variálod, ahogy szeretnéd.

Egyébként ez a Steiner fiúcska nem a kedvencem, de ez a recept nagyon tuti! :)

2012. febr. 17. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Én sima kristálycukrot (nem nádcukrot) és hagyományos finomlisztet használok hozzá.
2012. febr. 17. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

"Én sima kristálycukrot (nem nádcukrot"


Mindkettő ugyanaz! Szacharóz.

2012. febr. 17. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 Réti bubuzér ***** válasza:
100%
Brownie
2012. febr. 17. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Tudom, hogy ugyanaz mindkettő, ezért is írtam, hogy én csak a sima fehér kristálycukrot használok. Felesleges a drága nádcukrot pazarolni bele, ugyanis tényleg nincs köztük különbség. Ezt eddig is tudtam.
2012. febr. 17. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

megnyitottam Kristófka blogját - rögtön az első mondatban helyesírási hiba - külöMböző - wáááá

amúgy a recept tényleg jól hangzik


nekem is van egy isteni csokis muffin receptem

1 bögre liszt, 1 kk sütőpor, 2 púpozott ek kakaópor, fél bögre cukor, fél bögre olaj, fél bögre tej, 1 kk ecet


ezeket egy tálban összekeverni, a muffin formákat megtölteni és előmelegített sütőben megsütni - nem szabad túlsütni, mert akkor száraz és morzsálódó

2012. febr. 17. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!