Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Irnátok nekem olyan ételeket-...

Irnátok nekem olyan ételeket- ragukat amibe tejszin kell de jó sok? Szeretem a különös izeket nem ijedek meg és főzni is tudok!

Figyelt kérdés
Lehet nehéz, kűlönös, de az alapanyagok azárt jól beszerezhetúek legyenek! :-)
2009. jún. 2. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt próbáld ki! Karajt csíkokra vágsz és kevés olajon átpirítod, kicsit fedő alatt párolod, felöntöd tejszínnel és egy kicsi paradicsompürével, ízlés szerint fűszerezd, tehetsz bele majorannát, fehér borsot, sót persze. Végül szeletelt csemege uborkát szórsz bele. Ugye érdekes!? Rizzsel finom.
2009. jún. 3. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Csirkemellet felcsikozod,apróra vágott hagymán megpárolod,füszerezed sóval,borssal,majd hozzáöntesz 1 konzerv kukoricát,vagy borsót vagy mindkettöt,vagy gombát,amelyik éppen tetszik. Felöntöd tejszinnel,összerottyantod,és kész is! Penne tésztával szoktuk enni. Nagyon fini!
2009. jún. 3. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
11:36os vagyok,a multkor nem volt itthon husi,de volt a fagyasztóban kinai zöldségmix. Ezt ugyanugy hagymán megpároltam,mindenféle füszert szórtam rá,és tejszinnel felöntöttem. Ezt rizzsel ettük.
2009. jún. 3. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Veszek egy nagy póréhagymát, felvágom, és szétmorzsolom, hogy karikákra essen. Megdinsztelem, sózom, borsozom. Pulyka-, csirkemell vagy karaj kockákat teszek bele, majd megfőzöm. Amikor már majdnem kész, akkor teszek hozzá sok tejszínt, és rengeteg szerecsendót, hogy annak az íze domináljon.

(Izlés szerintutánaízesíthetsz, amivel gondolod.)

Rízzsel szoktam tálalni.

Üdv!

2009. jún. 3. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Tejszínes- zöldséges pörkölt:

Készítesz egy pörköltet, ahogy szokás (és színhúsból szoktam, apró kockákra vágva). Amikor majdnem kész, öntesz hozzá fagyasztott mexikói/francia saláta zöldségeket, majd tejszínt, ízlés szerint. Tésztával nagyon fincsi.

2009. jún. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!