Miert marad kemeny a hus a sertesporkoltben?
Figyelt kérdés
Nem is tettem meg sot hozza, mert csak a vegen akartam.De megis olyan kemeny a hus, mint a csizmatalp :-S2012. jan. 28. 14:09
2/8 anonim válasza:
csipetnyi szódabikarbóna segíthet a helyzeten, de tényleg csipetnyi legyen.
4/8 anonim válasza:
A só lényegtelen. Világéletemben az elején sóztam, mégis mindig puha a hús!
Mióta fő? Kell még idő neki.
5/8 anonim válasza:
rossz minőségű a hús. öreg állat, vagy ilyesmi.
főzd sokáig vagy tedd át egy kuktába!
6/8 anonim válasza:
A pörköltnél a sót már az elején hozzá kell adni.
Mennyi ideig fözted? Mert legalább egy órát kell, de ha öregebb a hús, akkor még tovább is.
7/8 anonim válasza:
a jó pörkölthöz idő kell...először saját kiengedett levében párolni, majd mindig csak annyi hús,-vagy csontlével, vagy vízzel pótolni, hogy ne tudjon odaégni. folyamatosan figyelni és kiegészíteni a folyadékot.
a comb pl sokkal izmosabb, mint a lapocka, így nehezebben is puhul, vagyis a hústól is függ, milyen hamar fő meg.
8/8 A kérdező kommentje:
kesobb megpuhult :-)
2012. jan. 29. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!