Szegényes, olcsó receptet ismertek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel tavaly óta nagyon nehezen jövünk ki pénzügyileg a háztartásban, és elérkeztünk oda, hogy a kaján is spórolnunk kell. Örültem, hogy a négyéves évfordulónkon legalább étterembe el tudtam vinni. Tehát most olyan recepteket keresünk, amik laktatóak-táplálóak, de olcsók is. Panelben lakunk, nincs lehetőségünk magunk termelni, szóval ha nem ismertek ilyen receptet, az is hatalmas segítség lenne, ha esetleg tudnátok mondani egy-két helyet Budapesten, ahol termelőktől olcsón, jó árut lehet venni. Előre köszönjük, és Isten fizesse meg nektek a segítségeteket!2012. jan. 28. 00:33
11/14 anonim válasza:
tepsis krumpli: főtt krumplit zsírozott tepsibe teríteni, rászórni felvágottdarabokat, kolbászt pár karikával, egy-két kisebb hagymát karikára vágva , majd sűrű palacsintatésztával leönteni, sütőben pirosra sütni.
egyszerű finom vacsora.
12/14 anonim válasza:
a rizs is olcsó. csináljatok jó szaftos zöldségpörköltet,esetleg egy kis virsli is mehet bele, csakhogy hús is legyen benne.rizzsel kiadós egytálétel lehet belőle.
13/14 anonim válasza:
ha szeretitek a főzelékeket, rengeteg félét lehet főzni.
krumplifőzelék, paradicsomoskrumpli, par.káposzta, zöldbab,szárazbab, zöldborsó, sárgaborsó, stb. egy kis sült lecsókolbásszal, bundáskenyérrel laktatóak.
a száraztésztákat is jól ki lehet használni édesen és sósan is.
14/14 anonim válasza:
Az én nagymamám azt mesélte,hogy náluk a háború alatt a leggyakoribb étel a pirított lisztleves volt krumpligombóccal.Ha pedig nagyon vágytak valami édességre,akkor hamis túrógombóc (túró helyett aludttejből készült).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!