A darált hús mért áll össze kisebb csomokba a főzés során?
Figyelt kérdés
Amikor az edénybe teszem szép csomó mentes ,majd a főzés során valamiért csomos lesz fakanálall szoktam elnyomkodni de igy mindig marad benne,ilyen hús csómó ..2012. jan. 27. 08:47
1/1 anonim válasza:
Tedd bele fagyosan, és "kapargasd le" ami kiolvad. Nekem bevált, nem csomósodik, hogy miért, az passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!