Mondanátok jó, bevált káposztás bab receptet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 19:33
1/2 anonim válasza:
Káposztás bab leves
füstölt hús, vagy porc
savanyú káposzta (finom édes káposztából is)
bab
felteszed főni a füstölt húst és a babot(ez lehet vegyesen húsos porc, vagy még füstölt fej is). Mikor már majdnem puha a bab, akkor hozzáteszed a káposztát. Míg ezek már teljesen megpuhulnak, addig elkészíted a rántást, felengeded tejföllel, rá a levesre, egyet forr és már kész is. Ha édes káposztából készíted, akkor tehetsz bele egy pici ecetet (ízlés szerint).
Én ha főzöm 2 napra valót szoktam, mert másnap még finomabb:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2012. jan. 26. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!