Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csomósodott a kakaós...

Miért csomósodott a kakaós bevonó?

Figyelt kérdés
3 ek. víz, 10 dkg margarin-fel kell melegíteni, utána belekeverni a porcukrot, kakaóport. Ha összeolvadtak, ráönteni a sütire. Utóbbi időben melegítés közben összecsomósodik, a víz pedig különválik, elég csúnya. :-S
2012. jan. 16. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
a porcukrot,kakaót, vízet kell össze főzni elöször. Aztán ha ez sima és kicsit hült akkor kell a vajat belekeverni. Igy biztos nem lesz csomós...
2012. jan. 16. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
mármint a vajat úgy, hogy közben azt is felmelegítem a tűzhelyen? Köszi!
2012. jan. 17. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A vajat már nem kell a tüzhelyen melegiteni. Ha leveted a csokimázat akkor kell bele keverni ,még lagyos legyen ,hogy szép simára eltud keverni..
2012. jan. 18. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 18. 18:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!