Tortabevonáshoz fehér színű krém?
Figyelt kérdés
Fog alakú tortát készítek, csokitöltelékkel. Bevonatnak vaníliás-tejszínes krémet gondoltam, de a vaníliától - szerintem - sárga lesz. Van valami gyors, egyszerűen elkészíthető ötletetek? Lehet, pillecukorból fondant-ozom is, majd meglátom, hogy sikerül.2012. jan. 13. 11:42
2/6 A kérdező kommentje:
igen, a tejszín része az lesz, de a hulala önmagában nem túl jó ízű (inkább csak mutatós). Vagy vaníliakrém és arra vékony réteg hulala? Esetleg citromos krém?
2012. jan. 13. 11:59
3/6 anonim válasza:
A citrom sem rossz, csak ne tudom a csokival menyire lene jó!
Esetleg mit szólsz a tojásfehérje habhoz?
3 tojás fehérjét 15dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá versz, és ezzel vonod be.
Finom is, mutatós is és tökéletesen hó fehér!
4/6 anonim válasza:
sima fehér cukormáz tojásfehérjéből és porcukorból.pl egy tojifehérje 15 deka porcukorral nagyon kikeverve, ha már nem folyós be lehet vonni vele a tortát.ez is hófehér:)
5/6 anonim válasza:
Az is jó amit az utolsó írt.
A különbség az utolsó és az én tojáshabom között, hogy az utolsóé megszárad, az enyém nem.Az már a te döntésed hogy milyen állagú bevonatot szeretnél, krémeset vagy nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. jan. 14. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!