Mi lesz, ha nem verem kemény habbá a tojásfehérjét a piskótához? Megsül attól még szépen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:27
2/6 anonim válasza:
Ja, ezen én is gondolkodtam már. Talán nem lesz annyira lágy a tészta...
3/6 anonim válasza:
nem. Miért nem akarod felverni? Tegyél bele eg ykis csipet sót, akkor könnyebb verni.
4/6 anonim válasza:
Úgy mondják hogy szalonnás lesz! A piskóta szivacsosságát a tojásfehérjében bezárt levegőbuborékok adják.
5/6 anonim válasza:
Az alján lesz egy réteg,ami ehetetlen,"szalonnás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!