Készen veszitek a nokedlit vagy meg csináljátok otthon?
Lehet venni boltit? :D Látszódik, hogy mennyit szoktam nézelődni az üzletekben.
Ebből következik, hogy megcsinálom.
Megcsinálom. Mosogatni utána picit rosszabb, mert kidobhatom a szivacsot, olyan csuszpájzos marad hogy kuka a vége... :D
Nagyon egyszerű, csak tojás, víz, liszt és só keveréke, pár perc alatt kikavarom és már szaggatom is.
Én is nevetek a mű nokedlin, na meg például a krumplipüré poron... számomra az is nevetséges,hiszen az is csak főtt krumpli, tej, só és kis margarin vagy vaj. Hú de bonyolult... és az legalább finom és nem "műanyag". :)
én is sk. és ráadásul deszkáról szaggatom, mert azt szeretjük, nem a gyöngynokedlit, de ez csak a mi ízlésünk:)
szerintem a nagynénivel van valami gond... túl sok kényelmi terméket fogyaszt:)
ma 16:50
A nokedli tálját, amiben a tésztát összeállítottad, azonnal ki kell mosni folyó vízzel, amíg még friss és nem kötött meg. A kis kezeddel, szivacsot meg elfelejteni.:-) Amikor minden tészta távozott, akkor mosószeres vízzel átöblíteni.
Minden héten dobhatnék ki egy szivacsot.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!