Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért nyílt szét a virsli...

Mért nyílt szét a virsli főzés közben?

Figyelt kérdés
Főztem virslit, de valamiért szétnyílt az egész. Máskor is szoktam ezt a fajtát venni, de mindig jó volt. Talán túlfőztem? Vagy az játszott közbe, hogy előtte le volt fagyasztva?
2011. dec. 31. 17:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert ócska virsli, hús valszeg nem sok van benne, a többi alkotórész meg dagad. Mi már csak olyat veszünk, amiben minimum 60% a hústartalom. Drága, de megéri. Nem esszük sűrűn, ezért inkább jót veszünk. Ezek még soha nem nyíltak szét.
2012. jan. 2. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!