Mért nyílt szét a virsli főzés közben?
Figyelt kérdés
Főztem virslit, de valamiért szétnyílt az egész. Máskor is szoktam ezt a fajtát venni, de mindig jó volt. Talán túlfőztem? Vagy az játszott közbe, hogy előtte le volt fagyasztva?2011. dec. 31. 17:14
11/11 anonim válasza:
Mert ócska virsli, hús valszeg nem sok van benne, a többi alkotórész meg dagad. Mi már csak olyat veszünk, amiben minimum 60% a hústartalom. Drága, de megéri. Nem esszük sűrűn, ezért inkább jót veszünk. Ezek még soha nem nyíltak szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!