Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Téged mennyire idegesít ha az...

Téged mennyire idegesít ha az amit csinálni szerettél volna nem sikerül?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az, ami nem sikerült.

Ha valami kaja-féle, akkor sem tapsolok, de megjegyzem, hogy hol rontotam el, legközelebb jobban odafigyelek, de különösebb gondot nem csinálok belőle.

Ha valami más (főleg, ha a hivatali munkámban bakiztam) eléggé ki tudok akadni, és lehet, hogy napokig korholom magam.

2011. dec. 30. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
átnevezem másnak XD - amúgy sem mondom meg előre senkinek, hogy mit főzök/sütök...mondjuk néha magam sem tudom mi lesz abból, amibe belekezdtem
2011. dec. 30. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem zavar különösebben, ha tudom, hogy az én hibám. Inkább azt utálom (de azt nagyon), amikor kinézek főként netről egy receptet, szó szerint mindent úgy csinálok, ahogyan leírták, mégis rossz lesz. Magyarán nem én vagyok hibás, hanem a recept.

Kérdem én, minek tesznek fel emberek rossz recepteket?

2011. dec. 30. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy nem sikerül, hogy nem pont olyan lesz kinézetre, mint amilyennek lennie kéne (pl. szétcsúszik, elfolyik), azon csak röhögni szoktam.

Ha viszont úgy nem sikerül, hogy pl. a receptben rosszul van leírva egy mennyiség, és emiatt ehetetlen lesz, akkor nagyon idegbeteg tudok lenni. Volt már olyan kaja, amit emiatt földhöz csaptam. Mondjuk magammal csesztem ki, mert nekem kellett feltakarítani is. A következtetést azért levontam: a mindmegette.hu-ról nem nézek receptet, mert többször is előfordult, hogy egyszerűen rossz mennyiségek voltak megadva.

2011. dec. 30. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül, de ehető, leszrom.
2011. dec. 30. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Álltalában olyankor szoktam rontani, amikor eltervezem hogy na most ez nagyon jó, meg nagyon finom lesz.

Vagy ha másnak rendelésre csinálok valamit.

Olyankor puffogok, de az elismerő szavak, pillantások lenyugtatnak.

Most karácsonykor rendelésre csináltam tortát.

Ízre nagyon j lett, csak nem én menetem el bevásárolni és egy alapanyagból kevés lett véve.Ez az ízén nem változtatott csak a kinézetén.

Nem állt össze a torta, a megrendelőnél a hűtőben szét is esett.

Még is úgy jött át utána hogy megcsókolta mindkét kezem, és azt mondta hogy "A jóisten áldja meg azt a két kezed amivel mindig ilyen finomakat sütsz."

Na ilyenkor azért megnyugszom!

2011. dec. 31. 06:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ételről van szó idegesit..

Megnézem ,és át gondolom,hogy mit rontottam el. Aztán megint neki állok,és másodszora sem sikerül akkor,soha többet nem csinálom meg ,mondogatom magamnak. Aztán addig cseszegetem magam ,hogy béna vagyok amig az összes környezetembe lévő embertől megkérdezem,mit hogyan csinál. Volt már,hogy igy megtaláltam a hiba okát.. Ha igy se jön össze akkor tényleg soha többet nem csinálom.

2011. dec. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!