Mit csinálok rosszul MINDEN süteménynél?
Figyelt kérdés
A kevert tészták szépen feljönnek a sütőben, majd összeesnek, ha kinyitom a sütőt, ha nem...
A kelt tészták sose sülnek meg szépen, kemény, tömör és ehetetlen lett eddig mindig :(((
Ennyire nem lehetek nyomorult, mindent a leírások szerint készítek, tudtok tanácsokat adni?
2011. dec. 25. 15:21
1/5 anonim válasza:
a kelt tésztához: én amióta por élesztőt használok sikerül:) Szépen megkel vele a tészta,ennyi ötletem van.
2/5 anonim válasza:
csak arra tudok gondolni, hogy rossz a sütőd, vagy rosszul választasz hőmérsékletet vagy tényleg rosszkor veszed ki nem olyan ördöngösség, nem kell görcsölni, ennyi rossz recept csak nincs :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi második, nem görcsölök...
A hőfokot meg nem nehéz megtalálni, ha a sütőn is ott van, meg a recept is írja.
Egy sütő mitől rossz vagy jó ? (Csak mert egy alig 5 éves beépített darabról van szó...)
2011. dec. 25. 15:40
4/5 anonim válasza:
Kelt tésztáknál én mindig teszek egy tál vizet a sütőbe, így a gőz miatt gyönyörű nagy lesz minden sütim. Az instant élesztő egyébként nekem kifejezetten nem jött be.
5/5 anonim válasza:
Én a sütőre tippelek.Nővéremé nem mai darab,de jóideig szép süti sült benne.Aztán egy idő után kiszáradtak a sütik,meg megégtek.persze a nem a receptet változtatta meg.De az régi tűzhely volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!