Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csak az én anyám szokott...

Csak az én anyám szokott ilyeneket csinálni?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap otthon eldöntöttük, hogy spagetti legyen az ebéd. Mostam anyumnak, hogy hozzon sok spagetti alapot. Legalább kettőt vett. Tegnap az összes alapot befőzte, és most rengeteg "szósz", van, tegnap a fele se fogyott el.

Azért csinált ennyit, hogy másnapra ne kelljen öt percig ezt újra frissen megcsinálni. Nem akarok egy hétig hányni, meg hasonlók. Csak az én anyám csinál ilyeneket?

2011. dec. 25. 09:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%

A gyártás óta eltelt idő és felbontás óta eltelt idő között jelentős különbség van! A tartósítószerek miatt több élelmiszernek látszó tárgy akár évekig is felhasználható, de felbontás után már csak néhány óráig vagy néhány napig.

Egyébiránt én inkább arra kértem volna a mamit, hogy segítek, de készítsen szót friss alapanyagokból és ne vegyi üzemben előállított műkaját együnk karácsonykor.

2011. dec. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!