Ismeri valaki a habos-diós linzer receptjét?
Ez hasonló ahhoz, amit mondasz, bár nem teljesen ugyanaz, de nagyon-nagyon finom! És sütés előtt akár egy gerezd diót is nyomhatsz a közepére, vagy esetleg sütés után, amikor lekvárral megtöltötted, arra teszel diót.
én is a Andi konyhájáról szoktam csinálni a habos linzert.
én a lekvárt durva dióval is meg szoktam szórni,utána csorgatom le csokival. nagyon szép és nagyon finom.
kicsit munkaigényes, de megéri:))
köszönöm, megcsináltam ez alapján, és nagyon finom lett! viszont sokkal több lett belőle, mint amit ír, nem 45, hanem kb 70 db :)
egyúttal egy nagy tepsi zserbót is sütöttem, mert abba meg 3 tojássárgája kell, úgyhogy ami a habosból kimaradt, azt pont el tudtam használni :)
szép ünnepeket!!
De jól gazdálkottál, gratulálok, Neked is boldog, szép Karácsonyt:))
pusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!