Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ismeri valaki a habos-diós...

Ismeri valaki a habos-diós linzer receptjét?

Figyelt kérdés
kerekre szaggatott linzertészta, rajta tojáshab, a tetején egy gerezd dió és így van megsütve - kellene a pontos recept, de a neten hasonlót se találtam. Köszi.
2011. dec. 20. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez hasonló ahhoz, amit mondasz, bár nem teljesen ugyanaz, de nagyon-nagyon finom! És sütés előtt akár egy gerezd diót is nyomhatsz a közepére, vagy esetleg sütés után, amikor lekvárral megtöltötted, arra teszel diót.

[link]

2011. dec. 20. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

én is a Andi konyhájáról szoktam csinálni a habos linzert.

én a lekvárt durva dióval is meg szoktam szórni,utána csorgatom le csokival. nagyon szép és nagyon finom.

kicsit munkaigényes, de megéri:))

2011. dec. 20. 09:45
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, megcsináltam ez alapján, és nagyon finom lett! viszont sokkal több lett belőle, mint amit ír, nem 45, hanem kb 70 db :)

egyúttal egy nagy tepsi zserbót is sütöttem, mert abba meg 3 tojássárgája kell, úgyhogy ami a habosból kimaradt, azt pont el tudtam használni :)

szép ünnepeket!!

2011. dec. 20. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:

De jól gazdálkottál, gratulálok, Neked is boldog, szép Karácsonyt:))

pusz.

2011. dec. 20. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
*gazdálkodtál...Bocsi:)
2011. dec. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!