Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Totát szeretnék sütni! Ötletek?

Playgirl kérdése:

Totát szeretnék sütni! Ötletek?

Figyelt kérdés
Páromnak vasárnap lesz a szülinapja és egy finom tortával szeretném meglepni. Különlegesebbet szeretnék mint az egyszerű csokitorta és a különböző pudingos csodák :)
2011. dec. 9. 11:18
 1/7 anonim válasza:
Talán próbáld meglepni valamivel a párod. Ha annyira szereted, hogy tortát sütsz neki, akkor nyilván ismered is annyira, hogy tudd, mi a kedvence. Na, AZT süssed meg neki.
2011. dec. 9. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
fekete erdő, dobos torta, baunty, kávé torta,
2011. dec. 9. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben ha különlegeset akarsz nem ízre mennék hanem formára. Valami egyszerű formát te is megtudsz csinálni. Pl. szív alakú, esetleg fenyőfa. Nálunk anyukám szakács és cukrász, ő mindenkinek az egyéniségéhez süt. Kaptam már könyv alakút, ház formát, unokahúgomnak most marcipánból delfineket csinált.Párom kapott már stilh fűrész alakút.

Na szóval te valami egyszerűben gondolkodj, és különleges lesz.

2011. dec. 9. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Ja volt egyszer mikor a párom névnapjára sütött egy egyszerű tortát és csináltatott ilyen ehető ostya fényképet a párom kocsijáról. Gondolhatod micsoda sikere volt. Ezt az ostyafényképet te is bedobhatnád a párod által kedvelt dologról, vagy kettőtök képéről. Nem sok pénzért megcsinálják.

2011. dec. 9. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézz szét.

(Túrótorta II. nagy kedvencünk, bár nem éppen szülinapi, de zseniális!)

2011. dec. 9. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Máktorta?

[link]

A túrókrém helyett használhatsz mascarponét. A tortalapot kicsit vastagnak találtam, elég a 2/3-át elkészíteni, így inkább a krém érvényesül.

Üdv!

2011. dec. 9. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy a máktortára "hajazva" tiramisu torta.

A lap ugyanaz, aztán mascarpone+tejszínhab kikeverve, babapiskóta kávéba áztatva, és rétegelve a tortalapra. Krém+bababpiskóta+krém.

Oldalára mehet a a maradék krém és mandula, tetejére kakaópor és habrózsák.

Üdv!

2011. dec. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!