Totát szeretnék sütni! Ötletek?
Én a helyedben ha különlegeset akarsz nem ízre mennék hanem formára. Valami egyszerű formát te is megtudsz csinálni. Pl. szív alakú, esetleg fenyőfa. Nálunk anyukám szakács és cukrász, ő mindenkinek az egyéniségéhez süt. Kaptam már könyv alakút, ház formát, unokahúgomnak most marcipánból delfineket csinált.Párom kapott már stilh fűrész alakút.
Na szóval te valami egyszerűben gondolkodj, és különleges lesz.
Utolsó vagyok
Ja volt egyszer mikor a párom névnapjára sütött egy egyszerű tortát és csináltatott ilyen ehető ostya fényképet a párom kocsijáról. Gondolhatod micsoda sikere volt. Ezt az ostyafényképet te is bedobhatnád a párod által kedvelt dologról, vagy kettőtök képéről. Nem sok pénzért megcsinálják.
Máktorta?
A túrókrém helyett használhatsz mascarponét. A tortalapot kicsit vastagnak találtam, elég a 2/3-át elkészíteni, így inkább a krém érvényesül.
Üdv!
Vagy a máktortára "hajazva" tiramisu torta.
A lap ugyanaz, aztán mascarpone+tejszínhab kikeverve, babapiskóta kávéba áztatva, és rétegelve a tortalapra. Krém+bababpiskóta+krém.
Oldalára mehet a a maradék krém és mandula, tetejére kakaópor és habrózsák.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!