Létezik karácsonyi tortakrém? A mikulás formájú tortába kellene. Valami fahéjasra vagy hasonló téli ízvilágra gondoltam.
pontosan, nagyon sok sütinek ez a krémje, mondhatnám úgy is, hogy divatos krém. ahogy írtam , hogy jó sok krém legyen pl egy nagyobb tepsire való. 6 deci tejben megfőzni
2 csom. vaniliás pudingot, keményre és teljesen kihűteni. 25 deka vajat/margarint 25 deka porcukorral (esetleg egy vaniliás cuki is ) habosra keverünk, utána géppel összekeverjük a kihűlt pudinggal. ezt lehet még bármivel ízesíteni én szoktam fél csomag (5 deka instant kapuccínoport is beletenni) vagy citrom/narancs aromát.
de maga a puding is lehet csokis, epres, puncsos, tejszínes is.
szóval lehet variálni és egy jó stabil nem folyós krém lesz belőle. és persze nagyon finom. ha betöltjük a tortát, sütit, a hűtés, vagy hideg helyen tartás fontos.
olyan jó a krémalap, hogy a csokibevonást is elbírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!