Milyen sütit csináljak?
Ami van itthon: sütőpor, vannilliás cukor, 5 tojás, liszt, kakaópor, vannillia és csoki pudingpor, rum aroma, cukor, porcukor, csoki és tortabevonó csoki valamint körte és alma is van de az almás sütiket nem nagyon szeretem :)
22 éves pasi vagyok és a barátnőmet akarom meglepni valami sütivel ja és egyszerű legyen ha lehet :)
én ezt nagyon szeretem enni is és megcsinálni is, én dupla túróval szoktam.
Ha nem tetszik a sütigyár oldalon nagyon sok recept van, egyszerűek gyorsak is.
[link] süsd meg ezt ez nagyon egyszerű, majd vágd ketté vanilia vagy csokipudinggal tölsd meg, a tortabevonóval vond be a rumaromába addig ázatss be körtét és a tetejére tedd rá kicsit hűsd ki és kész a tökéletes piskóta:)
Ui: ha a pasim ilyennel várna és sütne nekem akkor röpülnék a boldogságtól:)
első vagyok. írom a receptet.
2 bögre liszt (mindig 2,5 deci a bögre) másfél bögre cukor,2-3 tojás, egy sütőpor, 1 deci olaj.
tojás,cukor, tejföl/joghurt, olaj össszekeverve, bele a sütőporos liszt, 2-3 ek. kakaó.
belekeversz apróra összetördelt egy tábla csokit, és
2 db meghámozott apróra vágott körtét.
a rumaroma is feldobja, kb egy evőkanál.
sütőpapíros kb 38x25-ös tepsibe öntsd, 180 fokon öt percig nagylángon, majd mérsékelve kb még 30-35 perc.
nagyon finom és egyszerű. ez muffinnak is megfelelő tészta.
sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!