Mit főzzek 1000-1500 ft-ből?
kolis vagyok, valami olcso laktato kellene.
burgonya és rizs van. sütő van, de tepsim nincs ugyhogy az kizárva.
chilis babra gondoltam, de jöhetne még valami más recept is. :)
fasírt!
csinálj belőle jó sokat, hűtőben is elvan, ráadásul nem folyik, szóval cipelheted suliba, munkába, akárhová, könnyen kezelhető. :)
vagy rizottót. leveskocka kell hozzá meg tkp. bármi, amit bele akarsz tenni. cukkini, gomba, borsó, pirított máj, hal, zöldségkeverék... amit szeretnél, amit találsz.
Hány adagot szeretnél egyszerre főzni?
Milyen edényed van?
Egy tepsit nem akarsz venni? Én 400 Ft-ért vettem a 100-as boltban, Te is biztos találnál.
Resztelt máj krumplival, rizzsel kijön pár száz forintból.
Paprikás krumpli virslivel, virsli sütve-főzve tartárral
Krumplis tészta, tojásos nokedli,
Itt olcsó ételek receptjeit találod.
Ha csak magadnak főzöl 1000 Ft-ból te vagy a zisten :)
Rizottók, krumplis tésztás ételek, pl a kifőtt krumplit összetöröd, és liszztel összekevered, meg adsz hozzá egy tojást, van egy alaptésztád, amit süthetsz olajban, tölthetsz gombócnak, főzhetsz forróvízben. Tojáspörkölt, rakott krumpli, tojásos krumpli, tojásos rizs.
Egytálételek, rakott akármicsodák, főzelékek, fasírtok, csirkepaprikás mondjuk csirkecombból, ilyen-olyan kifőtt tészták, szóval elég sokmindent ki lehet hozni ennyi pénzből, egy személyre meg pláne.
Jaaa? Az a szempont, hogy több napra elég legyen egyszeri főzéssel? Akkor valami gazdag levest vagy egytálételt.
Pl. bableves, babgulyás, csirkehúsleves, gulyás, zöldségleves, raguleves. Székelykáposzta, paprikáskrumpli.
Ezek egyike sem éri el rezsivel együtt az 1000 Ft-ot, ha 4 adagot főzöl.:)
Kb. 4 nap, amíg nem romlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!