2 kg sertéscombom van, meg tudom sütni egyben? Hogyan?
Ha szép formásra akarod megsütni kötözd át konyhai zsineggel, mint a kötözött sonkát. persze előzóleg sózd be, több helyen helyes késsel szúrd fel, és dugj bele fokhagymaszeleteket.
a kötözés után tedd zsírozott tepsibe, maga a hús is legyen bekenve zsírral. önts alá egy kis vizet, fóliázd le, és kb másfél órát süsd sütőben. közben nézd, szúrd meg húsvillával, ha már jó puha akkor fúlia nálkül pirítsd körbe.
a tepsiből kivéve deszkán pihentesd legalább 10 percig. a cérnát ekkor bontsd le. a hús szépen szeletelhető, szaftos, finom puha .
Kedves utolsó.Te , hogy képzeled el a megspékelést, ha azt írod nagybetűvel, hogy "ne szúrkáld meg". hova a fenébe dugod a fokhagymát és a szalonnát.
nem tudom felétek hogyan csinálják, de felénk hegyes késsel beszúrnak a húsba, majd abba dugják a szalonnát vagy fokhagymát.
amúgy a kérdező már régen túl van a sütésen, néha nem árt a dátumot is figyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!