Miért csattan szét mindig a hurkám?
Figyelt kérdés
Már mindenhogy csináltam - megszurkáltam, nem szurkáltam, vizet tettem alá, nem tettem, és mindig szétcsattan.2011. nov. 13. 13:16
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a töltésnél nem stimmelt valami? Mittudomén rossz minőségű a bél, és nem bírja a melegítést.
De amúgy ne aggódj, szerintem a legfinomabb része a hurkának az, ami szétcsattant :D
2/4 anonim válasza:
Emiatt ne parázz. Nekem hol sikerül, hol nem. Sokszor egy percen is múlik...Ha kidurran az sem baj, a gyerekek úgy jobban szeretik.
3/4 anonim válasza:
Biztos ,hogy töltésnél nem figyeltek oda !!Van amikor nekem is szétdurran van amikor egybe marad ! Ezen nem érdemes parázni..
4/4 doboszoli válasza:
Gyártási hibák:
-nincs rendesen elfőzve a rizsről a víz. Ez ugyan "gazdaságos", de a sütés során a keletkező gőz szétveti.
-sok bőrt tartalmaz. Oka ugyanaz.
Megoldás: keress másik gyártót.
Sütési hiba is okozhatja.
Érdemes hideg zsírral megkenni a hurkát, megszurkálni, és hideg sütőben, kis lángon sütni, amíg alaposan át nem melegszik. A zsírral kenés csak óvatosság, mert a rendes hurka megsül a saját zsírjában, mindenféle víz nélkül.
Ezzel a módszerrel fagyosan is süthető, nem fog szétmenni a tisztességesen elkészített hurka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!