Szoktatok pizsomában reggelizni?
Figyelt kérdés
Én igen !!!2011. nov. 13. 11:01
1/14 anonim válasza:
Nem!
-nincs pizsamamám :))
-nem szoktam reggelizni
2/14 anonim válasza:
Régen igen, most már jó ideje nem. Mondjuk hét közben a melóhelyen reggelizem, ott meg furcsán is hatna :) De itthon sem szoktam.
3/14 anonim válasza:
ha otthon vagyok hálóingben szoktam.
4/14 anonim válasza:
Csak abban, addig nem öltözök át, amíg nem reggeliztem.
5/14 anonim válasza:
Csak egy bugyiban alszom, inkább nem reggelizek abban.
6/14 anonim válasza:
Van pizsamám de nem használom, csak egy bugyiban + egy pólóban alszok. hétvégente abban szoktam reggelizni, hétköznap viszont nem reggelizek itthon.
8/14 anonim válasza:
Nincs pizsamám, amikor hideg van akkor nadrágban és pólóban alszom majd úgy reggelizek, és van hogy délelőtt is úgy vagyok főleg hétvégén ha nem kell mennem sehova. Amikor meztelenül alszok akkor mindig felöltözök mikor felkelek, ha egyedül vagyok itthon és meleg van tehát nyár akkor van hogy meztelenkedek tovább.
9/14 anonim válasza:
Pizsamában nem, mert meztelenül alszom. Jó időben úgy meg is reggelizem, de ilyenkor mád felveszek egy köntöst, mert a takaró alól kibújva hiiideg van :D
10/14 anonim válasza:
Amikor megszületett az első babánk, előfordult. Amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!