Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek vasárnapi ebédnek...

Szerintetek vasárnapi ebédnek ez milyen? : )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jön egy ismerősöm és a családja. a család 5fő+1 azaz én. az 6 ember.

ez lenne a menü:

Krumpli leves

második: chorizo és paradicsom saláta

a másik második: rántott hús ( saját recept szerint)

desszert: vagy almás pite vagy tortát sütök :)

szerintetek milyen lenne?? meg nem tudom hogy milyen lenne mert a konyha kicsi ha behoznám az asztalt a szobába és itt van sarok ülő. 3 ember a sarok ülőn ülne 3 ember a széken.. nem lenne kicsit szégyen?

2011. nov. 7. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia. az ültetés , ahogy írod jó lesz. csinálj szép egyszerű, de ízléses terítéket.(szép szalvéták, kis virágdísz)

a krumplilevest felejtsd el most. inkább egy brokkolikrémlevest vagy gyümölcslevest.

a többit szerintem is jó, legyen a titkos recepted :)

almáspite is nagyon finom, és szerintem, ha jó recepted van, biztos siker.

azért a sorrendre vigyázz. levesek után nem kell saláta előétel. salátát a főétel mellé kínálj.

sok sikert a vendéglátáshoz.

2011. nov. 8. 07:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Krumplileves helyett én is valami mást főznék. Na nem azért, mert nem jó, mert nagyon is finom egy hétkönapi napra magunknak. De ha már vendégeket vársz, legyen az egy kicsit ünnepibb! Mint ahogy előzőleg írták, valamilyen tejszínes vagy tejfölös raguleves, vagy egy jó zöldségleves esetleg egy kis csirkemellel benne. A második nagyon jó, de valami mást is ránts ki, ne csak húst, hanem esetleg májat (sertés vagy csirke), de még inkább valami zöldséget is. Pl karfiolt, vagy esetleg gombát. Savanyúság mindenképpen jó ha van, savanyú uborka, vagy almapaprika, hogy legyen egy kis erős is. Desszertnek jó az almás pite is, de így már beleillik a torta is. A torta macerásabb, és lehet, hogy már azért ebben is el fogysz fáradni. Ha mégis a tortát választod, akkor azt előző nap már készre csináld, hogy amikor főzöl, már ne legyen vele gond. Jó készülődést! Majd azért jelezhetnéd, hogy sikerült a vendéglátás, és mit főztél-sütöttél végül. Majd visszanézem az oldalt. (egyébként én is vendégségbe megyek a hétvégén, de csak azért mert kicsi a hely nálunk, viszont így is én főzök - közös-névnap-szülinap több személynek)
2011. nov. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!