1/14 anonim válasza:
Igen,nekem nagyon ízlet ha jól emlékszem vaddisznóval volt "keverve" vörösborosan!
2/14 anonim válasza:
Igen bár nem tudtam hogy az, finom volt pörkölt formájában.
4/14 anonim válasza:
Vadpörköltként, rengetegszer. IMÁDOM. :D Szvsz jobb mint a vaddisznó.
5/14 anonim válasza:
igen túrós csuszával , nagyon finom
6/14 anonim válasza:
igen, pörköltként gyakrabban, néha szalonnával spékelt őzgerincként, de adódott olyan helyzet, amikor disznóhússal keverve (az őzhús nagyon száraz )kolbász készült belőle.
7/14 anonim válasza:
Nem, és nem is áll szándékomban.
9/14 anonim válasza:
Igen. Az idősebbeknek már nem olyan jó a húsuk, a szarvas jobb.
10/14 anonim válasza:
Igen. A pörkölt ott figyel a hűtőben, az őzgerincet pedig pácoltam és sütöttem. Ez a hosszú hétvége menűje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!