Sajttekercset milyen sajtból?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajttekercset (hidegtálra) szeretnék készíteni! Ahhoz először meg kell főzni a sajtot, h nyújtható állagú legyen! Az a problémám, h az itthon sajt valószínűleg nem a legjobb minőségű, és teljesen szétesett főzés után! Tudna nekem valaki ajánlani olyan trappista sajtot,a mi tuti egybe marad? Elsősorban olyanok válaszát várom, akik már készítettek ilyet!
Köszi a válaszokat!
2011. okt. 21. 09:42
1/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
ne kínlódj a sajttekerccsel, ajánlom, hogy írd be a G-be "tavaszi tojástekercs", a második link a receptgyár.hu-n.nem fogsz csalódni benne, kimondottan szép hidegtálnak való.
4/4 anonim válasza:
Sajttekercset egyszerüen lehet csinálni, ha a sajtot lereszeled (durvára is elég), egy tepsibe sütöpapirra egyenletesen elosztod és picit megolvasztod (100 fokon 10-15 perc nálam). Utána megvárod, amig meghül és már töltheted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!