Mi lesz a vacsi?
Figyelt kérdés
És mikor lesz kész?:)2009. máj. 2. 15:04
1/26 anonim válasza:
Az, ami ebédre is volt.
mikor lesz kész? ha megmelegszik a mikróban.
2/26 anonim válasza:
Nálunk is így lesz. Téma: sertéspörkölt!
3/26 anonim válasza:
Sztroganoff gombástészta :-))
A szósz már kész van, most gyűjtök erőt a mosogatáshoz-tésztafőzéshez. Segítsééég :-)
Jó étvágyat minden vacsihoz :-)
4/26 anonim válasza:
hm...jó kérdés:)
Nekünk általában hideg kaja van/kenyér,felvágott,margarin,pari,paprika.../
Ma nem tudom mi lesz,van még egy nagy hidegtál csütörtökről,tesóm ballagásáról maradt meg:)
Lehet,hogy abból eszünk!
5/26 anonim válasza:
Mc kaja..hamburger stb
egyébként általában hidegkajákat szoktunk enni...csupa egészségeset(zöldségek minden mennyiségben)
6/26 anonim válasza:
Rántott gomba,már előkészitettem,nem sokára elkezdem sütni.
7/26 anonim válasza:
ne haragudjatok hogy ezzel kezdem.. aki írta a hidegtálat, hozzá szólok: csütörtökről maradt, és azt eszitek??..már nem azért, megeszi az ember az 1 max 2 napos kaját de ami csütörtökről maradt azt enni szombaton hát...kicsit fura. nálunk is valami hideg lesz sztem.
8/26 anonim válasza:
Száraz kenyér és víz. Jobb esetben....
9/26 anonim válasza:
maradt ebédről :
paradicsomleves és palacsinta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!