A rigó jancsiba főző, vagy habtejszint kell tenni?
Figyelt kérdés
egyáltalán,meg tudom én ezt otthon csinálni? anyukám kedvenc sütije-szülinapjára késziteném.2009. ápr. 30. 14:32
1/5 anonim válasza:
Habtejszínt! A főzőtejszínt nem tudnád felverni!
2/5 anonim válasza:
Habtejszínt. A rigó jancsit már rég feltalálták, amikor a főzőtejszín még a világon se volt. A google-ba beírva rengeteg rigó jancsi receptet találsz.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. ápr. 30. 15:54
4/5 anonim válasza:
Habtejszínt felvered habfixálóval (fontos,hogy ne essen össze a hab),keversz bele kis kakaóport.Ez a krém.
Tészta:csokis piskóta lap,elfelezed-az egyiket olvasztott csokival bekened,amikor megszilárdul,felkockázod,és így pakolod fel a másik lapra rákent és elsimított tejszínkrémre.Azért jó ha felkockázod elötte,mert sokkal egyszerűbben fel tudod szeletelni,nem esik szét.
maszatka
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
megpróbáltam...van még mit csiszolni rajta...
2009. máj. 4. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!