Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rigó jancsiba főző, vagy...

A rigó jancsiba főző, vagy habtejszint kell tenni?

Figyelt kérdés
egyáltalán,meg tudom én ezt otthon csinálni? anyukám kedvenc sütije-szülinapjára késziteném.
2009. ápr. 30. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Habtejszínt! A főzőtejszínt nem tudnád felverni!
2009. ápr. 30. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Habtejszínt. A rigó jancsit már rég feltalálták, amikor a főzőtejszín még a világon se volt. A google-ba beírva rengeteg rigó jancsi receptet találsz.
2009. ápr. 30. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. ápr. 30. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Habtejszínt felvered habfixálóval (fontos,hogy ne essen össze a hab),keversz bele kis kakaóport.Ez a krém.

Tészta:csokis piskóta lap,elfelezed-az egyiket olvasztott csokival bekened,amikor megszilárdul,felkockázod,és így pakolod fel a másik lapra rákent és elsimított tejszínkrémre.Azért jó ha felkockázod elötte,mert sokkal egyszerűbben fel tudod szeletelni,nem esik szét.


maszatka

2009. ápr. 30. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi

megpróbáltam...van még mit csiszolni rajta...

2009. máj. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!