Mi volt ma az ebéd nálatok, és holnap mi lesz?
Ma kelkáposzta-főzelék köles-fasírttal, lekváros palacsinta
Holnap a szombatról maradt rakott-krumpli
Ma currys burgonyaleves volt és rakott krumpli paradicsom salátával,utána lekváros palacsinta:)
Holnap a leves ugyanaz lesz a második fogás tökfőzelék fasírttal.
Én ma 5 felnőttre és 1 gyerekre főztem, (távoli barátok látogattak el hozzánk), holnap a maradékot esszük:
Gomba - brokkoli krémleves volt fokhagymás - sajtos pirítóssal
Fasírt, rántott csirkemáj, sült pulykaszárny - közép; a köret pedig párolt rizs volt.
Desszertnek túrófánkot csináltam.
tegnap rakott krumpli volt
ma rántott leves köményesesen fokhagymás piritott kenyérrel, vajas krumplipüré rántott csirkemellel, cukkinivel, csalamádé, almás-fahéjas-mogyorós piskótával(olyan mindent bele)
holnap májgombócleves és diós tészta lesz
én ezt csináltam meg tegnap, és mind a 20 ujját megnyalta utána a család :)
mára is maradt, szóval ma is ez lesz + egy kis fagyasztott leveszöldségből (az "ízbombás" fajtából) készült leves, csurig gombával :)
tegnap májgombóc leves, rántott hal, krumplipüré, tartármártás.
Ma krumplifőzi fasírttal, nemsokára sütök egy kis csoki muffint uzsira.
holnap szerintem pöri lesz tarhonyával salival.
Utolsó vagyok.
Én ezeket ettem, de búcsú volt tegnap, ezért ezen kívül még volt sült sertéshús, orosz saláta, 4 féle süti (rumos szelet, 2 féle diós süti, linzer), feketeerdő torta, töpörtyűs és sajtos pogácsa, mini kiflik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!