Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg ciki? Aprolékok...

Tényleg ciki? Aprolékok felhasználása?

Figyelt kérdés

A nagynénim,azt mondta,ha valaki,a szárnyasok,aprolékából,hozza kiaz ebédet. 1 az elszegényedés jele,2 nem tudja a konya pénzt beosztani.

Szoktam,vennia piacon,liba nyakat,pulyka nyakat,csirke aprolékot. Vagyis minden féle szárnyas alkatrészt: Persze nem ccsak ilyeneket eszünk,marhát,tyukót,nyulat, stb.

A család még szerti is ezeket az aprólékból,készült ételeket.

2011. szept. 29. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
A nagynénéd nagyon urizálni akar? Dehogy járj a hipermarketbe! Ezek a multik ölik meg a kistermelőket az import mérgezett termékeikkel. Én is piacon vásárolok zöldséget és hagyományos húsboltban veszem a húst.
2011. szept. 29. 10:53
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
Úgy érzed, tényleg szükséges ennyi vesszőt használni?
2011. szept. 29. 11:08
 13/15 doboszoli ***** válasza:
100%

Nálunk is kelendő a csirke lába, nyaka, stb.

De azt szoktam mondani, ezek akkor ízlenek, ha tudjuk, hogy (ha akarnánk) combot is ehetnénk. Ha csak erre futja, már nem is olyan jóízű...

Az idősek mondása volt felénk, hogy akkor kell spórolni, amikor van. Ha nincs, akkor már késő. Van benne valami.

2011. szept. 29. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
sznobéknál ciki
2011. szept. 29. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

Csirkepörkölthöz kifejezetten a csontosát vásárolom: 2 far, 2 hát, 4 szárny (azon rajta a szárnya-combja is), egy marék nyak, és kb. 20 dkg máj-szív. Imádom.

Pulykanyakból a pörkölt. Pulyka far-hátból készítettem már húsos káposztát is. (Amikor megvettem egy egész pulykát) Nemcsak nekem, a családnak is ízlett, legközelebb ők is főztek.

2011. szept. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!