Halfasírtot szeretnék csinálni, de nincs húsdarálóm, esetleg elektromos aprító jó lehet helyette? Keszeg/kárász van és azok ugye elég szálkás halak.
akinél ettünk halfasírtot az is keszegből és kárászból csinálta, nem éreztünk benne szálkát, ő azt mondta 2* átdarálta
sőt a netes receptek egy része is apróhalat ír
valamelyikőtök csinált már egyáltalán ilyen fasírtot?
Hát, ha még nem késtem el a válasszal:
Én is darálóval szoktam a halfasírtot lepépesíteni, és ezzel együtt az összes hozzávalót ledarálom, így nagyon egyszerű, és valóban egy ici-pici szálka sem marad a legszálkásabb halból sem.De ha nincs darálód, miért ne próbálhatnád meg az aprítóval.Amíg nem volt darálóm, a tatárbifszteknek valót én is azzal pépesítettem. Azt javaslom, egy kis darab szálkás hallal próbáld ki,majd kézzel tapicsold át, és érzed, hogy maradt-e benne szálka.
Előzőleg a nagy és kézzel kiszedhető szálkákat azért szedd ki belőle.Sok sikert!
(Ötlet: egy kis darab füstölt szalonnát is darálj a pépbe, isteni lesz tőle a halfasírt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!