Használsz sütőzacskót? Mi a véleményed rólla?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem. Elősször a vőlegényem szüleinél ettem sütőzacsiban sült húst burgonyával. Isteni finom volt,akkor halottam elősször rólla. Azóta abban sütöm a húst.Nem lesz koszos a tepsi, nem kell a sütéshez olajat vagy zsírt használnom, azzal is spórolok és alapból sokkal egészségesebb ha pl. párolt húst eszel, mint ha zsírban sütöd meg és felszvja magát zsírral.
Esetleg teszel a húshoz még vöröshagymát, paradicsomot vagy egyebet a fűszerezésen kívül?
Miután befűszerem a húst, teszek mellé fok-, vöröshagymát, papsrika , paradicsom, bele a zacsiba, majd beteszem a hűtőbe több órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe, így az ízek is összeérnek. Felér egy pácolással és nem kell a páchoz olaj :)
2011. szept. 13. 19:30
11/11 anonim válasza:
Először a Knorr rafinériában találkoztam vele, a foghagymás sülthús zacsival asszem a neve. Adott a fűszer, beteszem, egy óra múlva isteni finom. Azonban kiszőámolam, hogy lehet venni külön 1-1,5 kg húshoz való fűszert (grill, foghagymás, stb), vettem egy 8 darabos sütőzacsit, és így egy menet valami 110 Ft-ra jön ki, mígy a knorros cucc vagy 300 Ft. (Sokat dolgozok, erre van idő). Szeretem a sütőzacsit, mert nem kell nézegeni, forgatni, stb. 1 órára beteszem, és tuti jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!