Melyik a gazdasagosabb? Ha villany tüzhelyen kis fokon fözöm az etelt, több ideig? Vagy nagy fokon rövidebb ideig?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 18:01
1/7 anonim válasza:
Mivel a víz 100 C-fokon forr, semmivel nem lesz melegebb, ha izzik alatta a főzőlap. Az tipikus pocsékolás!
2/7 anonim válasza:
Sztem meg időpocsékolás! Nekem van oan ismerősöm, aki a mikrót félteljesitményen használja, mondván akkor kevesebbet fogyaszt. Na, ez egy épületes baromság, mivel akkor 2x annyi idő kell hozzá, hogy mondjuk egy kávét megmelegítsen... Dehát az idevonatkozó viccet sztem mindenki ismeri: ne vitatkozz hülyével , mert egy kivülálló még összekeverhet! A rutinjával pedig legyőz...
3/7 anonim válasza:
Ajjaj! Bocsika ! Másodszorra elolvasva kérdést, mindjárt más.Ez igaz... Valamiért félreolvastam, mégegyszer bocsika... Már nem tudom leszedni. De amit a melegítésről irtam , az igaz.
4/7 anonim válasza:
Közepes hőfokon a legbiztosabb. De a lábos méretétől és az ételtől is függ.
5/7 anonim válasza:
Az étel egyidőben fő meg,ha nagyon forr,vagy csak pezsegve.
6/7 Kriszti83 válasza:
Ez egy 2009-es kérdés... azóta semmi tapasztalat?
7/7 anonim válasza:
Tapasztalat kell? Akkor itt a tuti:
Annál gazdaságosabb, minél hamarabb felfő az étel. Mníg nem fő, csavarjunk oda neki, ami a csövön kifér.
Ha viszont már fő, akkor a legideálisabb, ha el tudjuk találni, hogy épphogy csak főjön az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!