Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ma föznék valamit csirkecombok...

Ma föznék valamit csirkecombokbol. Kinek van valami jo ötlete?

Figyelt kérdés
lehetöleg tepsis legyen.minden ötletet szivesen fogadok!köszönöm!
2009. ápr. 22. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ananászos csirkecomb tepsiben....mellé kukoricás rizs vagy tojásos rizs.....
2009. ápr. 22. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Sült csikercomb, valami Knorr rafinéria páccal, tejszínes öntettel megbolondítva.
2009. ápr. 22. 14:15
 3/5 anonim válasza:
Valami töltelékest csinálnék szerintem! Fogod a húsit, előkészíted, bőrét elválasztod a hústól és betöltöd töltelékkel! Csináld meg ezt : Vízbe áztatott kinyomkodott zsemléhez raksz, hagymás olajon pirított gombát! (de a legjobb ha füstölt szalonnát nagyon apróra felkockázod és azt is belesütöd )kevéske fokhagymát, kis petrezselyem zöldet, tojást, sót borsot ízlés szerint! Rozmaringot is ajánlom bele, szerintem az minden húsételhez illik! és ezt betöltöd a bőr alá! kizsírozott tepsibe teszed és locsolgatva gyönyörű pirosra sütöd! ha marad töltelék, azt is kis gombócokba berakhatod a hús mellé! Zöldséges rizst ajánlom köretként! Nagyon fincsi ...:P:P:P Össze is folyt a nyál a számba
2009. ápr. 22. 14:30
 4/5 anonim válasza:
14:30 as vagyok megint! A sütés zsírjából készíthetsz hozzá valami féle pecsenyelevet.... hmmm :P
2009. ápr. 22. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
csipös erös combika. a combokat befüszersózom,majd baracklekvárt erös pistával összzekeverem,izlés szerint(nyilván ha csipősebbet akrsz többet teszel a pistánkból.),és ezzel még bekenem.igy sütöm meg. nagyon fini ,és gyorsan megvan.
2009. ápr. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!