Ha a piskóta lap sütéshez nem cukrot teszek hanem édesítőszert akkor attól ugyanúgy keményre tudom verni a habot a tojásfehérjével?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 12:49
1/3 anonim válasza:
Nem. Az édesítőszeres piskóta soha nem lesz olyan, mint a cukros. Lapos és tömör. Legalábbis amiket próbáltam mind ilyen volt.
De ha van valakinek nem ilyen receptje, szívesen veszem.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia:)
én az előbb kipróbáltam de csak úgy mertem hogy fele cukor fele folyékony édesítő de elég jó lett:)
2009. ápr. 22. 14:43
3/3 anonim válasza:
:D akkor mostmár tudom miért laposak a piskótáim mióta édesítíővel csinálom... eddig azt hittem én rontok el valamit!:D
ezért szeretek olvasgatni! a fele-fele arány elég jó ötlet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!