Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a piskóta lap sütéshez nem...

Ha a piskóta lap sütéshez nem cukrot teszek hanem édesítőszert akkor attól ugyanúgy keményre tudom verni a habot a tojásfehérjével?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az édesítőszeres piskóta soha nem lesz olyan, mint a cukros. Lapos és tömör. Legalábbis amiket próbáltam mind ilyen volt.

De ha van valakinek nem ilyen receptje, szívesen veszem.

2009. ápr. 22. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia:)

én az előbb kipróbáltam de csak úgy mertem hogy fele cukor fele folyékony édesítő de elég jó lett:)

2009. ápr. 22. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

:D akkor mostmár tudom miért laposak a piskótáim mióta édesítíővel csinálom... eddig azt hittem én rontok el valamit!:D

ezért szeretek olvasgatni! a fele-fele arány elég jó ötlet:D

2009. ápr. 22. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!