Fahéjrúdból tudnék fahéjport csinálni? HOgyan?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:52
1/9 anonim válasza:
kévédarálón töéletesen porrá tudod darálni.
2/9 anonim válasza:
na ezt jól leírtam, szóval kávédarálón tökéletesen:))
4/9 anonim válasza:
Olyan reszelőn reszeld, amivel a szerecsendiót is szokták.
5/9 A kérdező kommentje:
na most akkor kinek higgyek?:)
2011. szept. 9. 19:12
6/9 anonim válasza:
30 éve darálom a fűszereket kávédarálón!!! ma éppen szegfűszeget daráltam, de darabos fahéjat is szoktam.
7/9 anonim válasza:
azt azért feltételezem, hogy a kérdező nem egészben akarja beletuszkolni a darálóba, hanem valamennyire darabokra törve...
8/9 anonim válasza:
Én szegfűszeget próbáltam darálni a minap (mézes sütibe), és igencsak darabos lett. Nem kellett, csak egy kávéskanálnyi, cukorral keverve próbáltam. Mit rontottam el?
9/9 anonim válasza:
nem tudom, nekem porrá zúzódott 5-6 szem, kristálycukorral.
nekem nagyon régi Philips darálóm van, igaz kávét sosem daráltam vele, csak fűszereket meg cukrot, sőt réges régen
szárított fűszerpaprikát is próbáltam, az is poralakú lett.
lehet, hogy még nagyon éles a kése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!