Van hekkem, sült hekket szeretnék, de hogyan?
Probléma: akárhányszor próbáltam halat sütni mindig atomjaira hullott :/ Mit rontok el? Tepsiben szeretném kisütni. Hekktörzsről van szó!
Minden tippet szívesen fogadok, pl h meddig süssem, mivel fűszerezzem...stb. Előre is köszönöm!!!
igen, köszöm, de pont h tepsiben nem akarom sütni, mert eszement pazarlás az a sok olaj, ami elmegy egy sütéshez aztán lehet kiönteni mert undorító halszagú lesz...
de köszi!
pedig ropogós finom halad tepsiben sosem lesz.
az olajat le lehet szűrni és egy csavaros üvegben tárolva
később is fel lehet használni halsütéshez.
próbáld meg borsos kukoricalisztben, forró olajban kisütni. isteni finom ropogós, egy egyben marad:))
Utolsó, respect!!
Nálam a nyerő:
-1/3 rész sima liszt
-1/3 rész zsemlemorzsa
-1/3 rész kukorica dara
A liszt tapad, a morzsa ad egy vastagságot, a kukorica olaj pirulva felséges.
Serpenyőben, zsírban.
A receptért köszönet Bezzegh Tibi horgásztársamnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!