Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a csokipudingom...

Miért lesz a csokipudingom lágyabb, mint a többi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
majd azért elárulhatnád... ;)
2011. szept. 5. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 5. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak sejtem. Szerintem azért,mert a pudingporok tömege ugyanannyi,csak míg a vaníliásban aroma van,a csokisban kakaó. Ezáltal kevesebb keményítő fér egy zacsiba.
2011. szept. 5. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

pár grammal több szokott lenni a a csokipuding, a + kakaó miatt

szóval, nem ez a megoldás ;)

2011. szept. 5. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor én is kiváncsi vagyok.Lehet simán több tejbe keveri a kérdező,csak mórikázik velünk. :)
2011. szept. 5. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, ugyanannyi tejet teszek mindkettőbe, és ahányszor pudingot főzök, mint sokkal lágyabb lesz a csoki, mint a vanília, ezért gondolom, hogy valami magyarázata is van, nem csak én szúrtam le :D Más még nem tapasztalt ilyet? :D
2011. szept. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!