Miért lesz a csokipudingom lágyabb, mint a többi?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 08:43
2/6 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 5. 09:18
3/6 anonim válasza:
Csak sejtem. Szerintem azért,mert a pudingporok tömege ugyanannyi,csak míg a vaníliásban aroma van,a csokisban kakaó. Ezáltal kevesebb keményítő fér egy zacsiba.
4/6 anonim válasza:
pár grammal több szokott lenni a a csokipuding, a + kakaó miatt
szóval, nem ez a megoldás ;)
5/6 anonim válasza:
Akkor én is kiváncsi vagyok.Lehet simán több tejbe keveri a kérdező,csak mórikázik velünk. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, ugyanannyi tejet teszek mindkettőbe, és ahányszor pudingot főzök, mint sokkal lágyabb lesz a csoki, mint a vanília, ezért gondolom, hogy valami magyarázata is van, nem csak én szúrtam le :D Más még nem tapasztalt ilyet? :D
2011. szept. 6. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!