Ettetek már másfél napos főtt kaját, ami hűtőben volt? Jó az még, a másnapos még jó, nem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 13:42
12/15 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz, rendesen megfőzött, majd lehűtött, hőtőtőbe tartott ételt kb 3 nap biztonsággal meg lehet enni.persze a kint lehűtött nem azt jelenti, hogy fél napig állt a gázon, hanem, vízfürdőben azonnal lehűtve.
13/15 anonim válasza:
akkor megyek hozzád konyhamalacnak :D másfél napos kajának kutya baja sincs!
14/15 anonim válasza:
Én még másnap sem eszem meg, mert már másmilyen az íze, nálunk valahogy a hűtőtől mindig érdekes szaga lesz, + az íze is másmilyen, nekem nincs gusztusom hozzá.
15/15 anonim válasza:
simán megeszem. ha valamit nagyobb mennyiségbe főzők nincs hogy elfogyjon azonnal, ki meg nem lököm a kaját. soha emmi bajom még nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!