Miért van az, hogy a konyhába sok férfi be nem tenné a
lábát, viszont amikor grill parti van személyes ügynek
érzik hogy ők süssék a kaját?
Nincs "szerénységi rohamom", de azért a tudás messze nem nálam kezdődik.
Érdekel a dolog, szeretem a hasam, szeretek másoknak kellemes perceket szerezni egy-egy jóféle étellel.
Persze azért jól esik az elismerés, így látatlanban is.
Van egy mondhatnám hitvallásom: főzni lélekkel, és kellő alázattal lehet.Soha ne "tegezz le" ételt, az üres paprikás krumplit olyan odafigyeléssel készítsd, mint a báránybordát.
2011. szept. 5. 06:30
Tényleg igazad van, ezt a kisfiam úgy fogalmazta, hogy "anyuka minden ételbe belefözi a szivét is".
2011. szept. 5. 08:11
Gedeon bácsi a nők bálványa....XDD pussz.
2011. szept. 5. 08:32
14/19 A kérdező kommentje:
Én kicsit távolabbról futottam volna neki, pl. ősközösség, nemi szerepek, közös vadászatok stb. a férfiak viselkedésénél, és nem feltétlen az elégedetlen háziasszonyok sirámait olvastam volna persze most is tisztelet a ... És mindig is sokra tartottam akik a sztereotípiákból kibújva mint férfiak tudnak szeretnek mosogatni mosni és mint nők meg barkácsolni szerelni, szerelőt leugatni...:) Köszi a válaszokat azért!!!
Különösen tetszik a ma 06:30-as kommentem alá beszúrt hüvelygomba irtó reklám! Az ilyen reklámok mindig pöpecül a reggelim, ebédem alatt jelennek meg a tv-ben.
Tudom, hogy az élet része,(simán veszek a boltban tampont, betétet, bármit a lányoknak) de mégis...
2011. szept. 5. 16:16
Kedves Kérdező!
Most akkor milyen válaszokat szerettél volna kapni?
Mert többszöri nekifutásra sem értem.
2011. szept. 5. 16:18
17/19 A kérdező kommentje:
Nem voltak elvárásaim! Szép is volna ha lenne egy válasszal kapcsolatban azontúl hogy érdemben szóljon hozzá.:) Én úgy látom a ffi nép a hirtelen nagy erőbedobásra van hangolva már ami a több 10000 év viselkedés mintáját illeti. Itt a vadászatot a család védelmét tudnám példaként mondani. A nők a szorgos napi munkára képeződtek gyereknevelés család ellátása. Ezt látom ebben a kétféle sütés főzési szokásban is. És csupa méltatással írtam hozzá hogy aki ezeken felül tud emelkedni azt becsülöm mindkét nemnél. Egyébként nálam pontot ért a válaszod:) Nem volt vele baj!
Akkor én értettelek félre, elnézésed kérem.
2011. szept. 7. 10:38
19/19 anonim válasza:
Nincs az a visszataszítóan végtelen sterilitás a grill körül, mint ami a konyhában vár egy szerencsés/szerencsétlen (?) férjet.
2011. szept. 25. 21:18
Kapcsolódó kérdések: