Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy a konyhába...

Miért van az, hogy a konyhába sok férfi be nem tenné a lábát, viszont amikor grill parti van személyes ügynek érzik hogy ők süssék a kaját?

Figyelt kérdés
valami ősi evoluciós örökség? :)
2011. szept. 2. 18:06
1 2
 11/19 doboszoli ***** válasza:

Nincs "szerénységi rohamom", de azért a tudás messze nem nálam kezdődik.

Érdekel a dolog, szeretem a hasam, szeretek másoknak kellemes perceket szerezni egy-egy jóféle étellel.

Persze azért jól esik az elismerés, így látatlanban is.

Van egy mondhatnám hitvallásom: főzni lélekkel, és kellő alázattal lehet.Soha ne "tegezz le" ételt, az üres paprikás krumplit olyan odafigyeléssel készítsd, mint a báránybordát.

2011. szept. 5. 06:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Tényleg igazad van, ezt a kisfiam úgy fogalmazta, hogy "anyuka minden ételbe belefözi a szivét is".
2011. szept. 5. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Gedeon bácsi a nők bálványa....XDD pussz.
2011. szept. 5. 08:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Én kicsit távolabbról futottam volna neki, pl. ősközösség, nemi szerepek, közös vadászatok stb. a férfiak viselkedésénél, és nem feltétlen az elégedetlen háziasszonyok sirámait olvastam volna persze most is tisztelet a ... És mindig is sokra tartottam akik a sztereotípiákból kibújva mint férfiak tudnak szeretnek mosogatni mosni és mint nők meg barkácsolni szerelni, szerelőt leugatni...:) Köszi a válaszokat azért!!!
2011. szept. 5. 12:57
 15/19 doboszoli ***** válasza:

Különösen tetszik a ma 06:30-as kommentem alá beszúrt hüvelygomba irtó reklám! Az ilyen reklámok mindig pöpecül a reggelim, ebédem alatt jelennek meg a tv-ben.

Tudom, hogy az élet része,(simán veszek a boltban tampont, betétet, bármit a lányoknak) de mégis...

2011. szept. 5. 16:16
 16/19 doboszoli ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Most akkor milyen válaszokat szerettél volna kapni?

Mert többszöri nekifutásra sem értem.

2011. szept. 5. 16:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem voltak elvárásaim! Szép is volna ha lenne egy válasszal kapcsolatban azontúl hogy érdemben szóljon hozzá.:) Én úgy látom a ffi nép a hirtelen nagy erőbedobásra van hangolva már ami a több 10000 év viselkedés mintáját illeti. Itt a vadászatot a család védelmét tudnám példaként mondani. A nők a szorgos napi munkára képeződtek gyereknevelés család ellátása. Ezt látom ebben a kétféle sütés főzési szokásban is. És csupa méltatással írtam hozzá hogy aki ezeken felül tud emelkedni azt becsülöm mindkét nemnél. Egyébként nálam pontot ért a válaszod:) Nem volt vele baj!
2011. szept. 6. 16:19
 18/19 doboszoli ***** válasza:
Akkor én értettelek félre, elnézésed kérem.
2011. szept. 7. 10:38
 19/19 anonim válasza:
Nincs az a visszataszítóan végtelen sterilitás a grill körül, mint ami a konyhában vár egy szerencsés/szerencsétlen (?) férjet.
2011. szept. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!