Hogy kel a torta bevonót meglágyitani?
Figyelt kérdés
mert mikroba tettem, és szószerint bugyborékolt a csoki, és a legvégén megszáratt.2011. szept. 2. 15:51
1/5 anonim válasza:
vízgőz fölött
mikróban is lehet, de oda kell rá figyelni: kis idő után ki kell venni, megkeverni
2/5 anonim válasza:
mikróban is csinálhatod de egy táblának nem kell 1perc csak 15 20 mp,aztán még mikor darabos akkor kevergeted tovább és saját magától elolvad,vízgőz felett is is így csináltam régen csak tovább tartott így álltam át mikróra.
3/5 A kérdező kommentje:
THNKS
2011. szept. 2. 16:29
4/5 anonim válasza:
gőz fölött a legjobb tűzhelyen, vgay pedig én kis olajat rakok bele és felolvasztom egy edényben
5/5 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha olajat teszel egy kis lábasba, abba beletöröd a bevonot és tartalék lángon, folyamatosan kevergetve felolvasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!