Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell jó krémet főzni?

Hogyan kell jó krémet főzni?

Figyelt kérdés
Hiába várom meg, míg kihűl a puding, csak utána keverem hozzá a margarint a porcukorral, akkor is "kicsapja".
2011. aug. 28. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szabad megvárni, hogy teljesen kihűljön a krém, meg a margarin se legyen hideg. A margarint keverd habosra a porcukorral, és utána keverd a pudinghoz - robotgéppel.

Én egy kevés margarint teszek a még meleg pudingos masszába is - az összesnek kb. negyedét.

A pudingot meg az előírt tejtől kicsit kevesebben készítem, és egy tasak pudingporhoz adok 3-4 kanál lisztet is.

Mindig vaníliás pudingot használok alapnak, és azt ízesítem - tehát abból csinálok csokisat, karamell ízűt, gyümölcsöset - mindent.

2011. aug. 28. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
így van ne várd meg,hogy teljesen kihűljön.ha mégis kihűlne ,akkor egy kicsit melegítsd fel mikróba a margarint és úgy add a pudinghoz
2011. aug. 28. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
És a porcukorhoz adott margarint felolvasztjátok? Én nem szoktam...
2011. aug. 28. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, azt nem olvasztjuk. A margarint semmiképp sem olvasztva keverjük a pudinghoz.
2011. aug. 28. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
a margarint nem kell felolvasztani,-de ha közvetlenül a hütőből veszed ki felhasználás előtt,akkor érdemes egy kicsit felmelegíteni (nem folyósra) csak annyira hogy lágyabb legyen.és akkor biztos hogy nagyon jó állagú krémet fogsz kapni!!
2011. aug. 28. 10:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, remélem, ezúttal sikerül :-(
2011. aug. 28. 11:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, de a krém TÖKÉLETES lett, hála Nektek :-) Köszönöm
2011. aug. 29. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy! Látod, nem is olyan nagy ördöngösség :)

Örülök, ha segíteni tudtunk.

2011. aug. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!