1.5 órája főzőm a tarkababot miért nem puhul? Be volt áztatva, nincs sózva. Dobjam ki? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 09:10
1/3 anonim válasza:
Fözd tovább, a bab sokszor csak több óra után lesz puha, föleg, ha már nagyon száraz volt. Másfél óra nagyon kevés.
2/3 anonim válasza:
Főzd még, egy idő után megpuhul, sajnos van olyan bab, ami nehezebben fő puhára, nekem is volt, hogy kb 2 óra múlva lett puha, pedig általában egy áztatott babnak 1 óra elég.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát így még nem jártam!!!Remélem megpuhul...Akkor főzőm tovább..Köszi a válaszokat.:-)
2011. aug. 27. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!